Навальний: «Яндекс» не помітив багатотисячні мітинги в Росії

Навальний: «Яндекс» не помітив багатотисячні мітинги в Росії
Акція протесту в Росії

Російська преса цілий день ігнорує акції в Москві і регіонах

В Росії 12 червня пройшли масові протести, в яких взяли участь 187 російських міст. І попри масові затриманні, зокрема у Москві та Санкт-Петербурзі, російська преса продовжує ігнорувати внутрішні події в країні.

Зокрема, як видно із скріншоту стрічки новин на забороненому в Україні «Яндексі», російські ЗМІ традиційно приділяють велику увагу новинам з України та США. Скіріншот розмістив на своєму сайті російський опозиціонер Олексій Навальний.

a1a7a5d9d82863bd88a036d7c66e99f2

«Трамп, сенат США, Пуерто-Ріко, Україна. Хлопці з Яндекса, ось вам не соромно за це? Навіщо ми знищуєте власне дітище і перетворюєте його на посміховисько? Яндекс одне з небагатьох досягнень нової Росії, але тепер і їм ми повинні перестати пишатися?», - обурився Навальний.

«Я бачу, як деякі з вас образливо бурчать в твіттері «Навальний і з нами хоче посваритися», коли я пишу, що ви перетворилися в «Пушков-інформ». А як же я можу з вами, голубчики, не сваритися, якщо ви натурально перетворили «Яндекс-новини» в інструмент створення і поширення брехні. Саме так, масштаби вашого замовчування новин перетворили замовчування в брехню», - додав він.

Крім того, центральне телебачення у Росії цілий день ігнорує антикорупційні акції в Москві і регіонах, де проходять масові затримання активістів. Про це повідомив російський журналіст Володимир Варфоломєєв у своєму мікроблозі у Twitter.

«Станом на 17 годину центральне ТБ продовжує ігнорувати акції в Москві і регіонах. При цьому про свято на Тверській вул. Розповідає», - повідомив Варфоломєєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: