Найєм побачив, як «боягуз Пашинський» використовує Чорновол

Найєм побачив, як «боягуз Пашинський» використовує Чорновол
Народний депутат Мустафа Найєм

Найєм заявив, що не має негативних емоцій до Чорновол

Народний депутат Мустафа Найєм вважає, що голова оборонного комітету у Верховній Раді Сергій Пашинський використовує соратницю Тетяну Чорновол щодо поправок до закону «Про запобігання корупції».

Про це Найєм заявив в інтерв'ю «Главкому».

«Це моя колега, і я з повагою ставлюся до того, що вона робила в громадянському суспільстві, на фронті. Я не погоджуюсь з її діями і сліпою лояльністю до конкретної групи. Я розумію, що є команда, але не можна бути настільки сліпо лояльною. Я до неї не маю негативних емоцій, а маю до тих, хто її використовує», - заявив Найєм.

Нардеп вважає, що голова оборонного комітету Сергій Пашинський використовує Чорновол.

«Він використовує її. Якщо Пашинський такий крутий, то нехай сам подасть поправки, навіщо прикриватися Чорновол, а ще й президентом? Просто напиши: треба посадити тих і тих, і нехай парламент проголосує. Голова оборонного комітету, який має захищати країну, боїться внести поправку, яку вважає потрібною для країни. Він вважає, що це політична мудрість, а я – що тупість. Більше того, підстава, боягузтво», - зазначив Найєм.

Першу частину розмови читайте тут: «Мустафа Найєм: Політтехнологи Порошенка помиляються, якщо вважають, що війна йде президенту лише на користь»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: