Назарбаєв назвав перестрілку в Алмати терористичним актом

Назарбаєв назвав перестрілку в Алмати терористичним актом
dt.ua

Президент висловив співчуття близьким загиблих і постраждалих

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв висловив співчуття сім'ям загиблих і постраждалих під час перестрілки в Алмати, доручивши державним органам надати всю необхідну допомогу.

«Сьогодні в Алмати відбувся терористичний акт, який, на жаль, знову призвів до людських жертв. Висловлюю співчуття близьким загиблих і постраждалих, слід надати їм відповідну психологічну та матеріальну підтримку. Також по лінії правоохоронних органів доручаю вжити всі необхідні заходи в частині забезпечення правопорядку в місті», - цитує прес-служба резиденції президента Назарбаєва.

Крім того, як наголошується, глава Казахстану закликав громадян не піддаватися на можливі провокації в інформаційному просторі. "Зараз правоохоронні органи працюють, розбираються, ким були зловмисники і яку переслідували мету. Слід захистити місця масового скупчення громадян, вжити невідкладних заходів з надання медичної допомоги пораненим, терміново провести повне розслідування для встановлення осіб злочинців. Також необхідно регулярно інформувати населення Алмати і в цілому забезпечити громадський спокій", - сказав він.

Нагадаємо, 18 липня в Алмати (Казахстан) біля Алмалинського районного управління внутрішніх справ відбулася перестрілка, в результаті якої загинули троє поліцейських і один цивільний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: