НАЗК не встановило правопорушень у декларації нардепа Хомутинніка - ЗМІ

НАЗК не встановило правопорушень у декларації нардепа Хомутинніка - ЗМІ
Народний депутат Віталій Хомутиннік

Комплексна перевірка декларацій Віталія Хомутинніка за 2015 і 2016 роки тривала майже рік

Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) завершило комплексну перевірку декларацій співголови депутатської групи «Відродження», народного депутата Віталія Хомутинніка і не встановило правопорушень.

Про це повідомляє видання «КП в Україні».

«Комплексна перевірка декларацій Віталія Хомутинніка за 2015 і 2016 роки тривала майже рік. У рішеннях НАЗК зазначено, що правопорушення у результаті перевірки не встановлено. Точність оцінки задекларованих активів відповідає даним, отриманим із наявних джерел, конфлікт інтересів не встановлено», - повідомило джерело ЗМІ в НАЗК.  

Нагадаємо, минулого року Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження із перевірки декларацій Віталія Хомутинніка. Підстав для повідомлення нардепу про підозру слідчі не виявили.

У рамках цього кримінального провадження Державна фіскальна служба провела двомісячну комплексну перевірку декларацій народного депутата за період з 1998 по 2016 роки.

Раніше в серпні суд задовольнив клопотання прокурора і призначив позапланову документальну перевірку депутата з питань дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства за період з 1998 по 2016 рік.

Окрім того, суд надав доступ ГПУ до декларацій Хомутинніка за 2015 і 2016 роки. 

До слова, нещодавно НАЗК перевірило декларації Павелка, але результатів не повідомило.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: