НАЗК створить окремий реєстр корупціонерів

НАЗК створить окремий реєстр корупціонерів

«Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушень хочуть створити в НАЗК

Про намір створити окремий державний реєстр які вчинили корупційні діяння чиновників заявило Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК).

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила глава НАЗК Наталія Корчак.

«З огляду на необхідність модернізації програмного забезпечення Реєстру декларацій, потреби в створенні ІТС «Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушень» та автоматизованої інформаційної системи «політичних партій», НАЗК звернулося в провідних державних підприємств з пропозиціями взяти участь у спільній роботі по підготовці техніко-економічного обґрунтування і технічного завдання для відповідних систем», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що відповідні листи вже направлені в Інститут програмних систем НАН України, Державний науково-дослідний інститут спеціального зв'язку та захисту інформації ДССЗЗІ України, Навчально-науковий інститут телекомунікаційних систем НТУУ «КПІ», Інститут кібернетики ім. В. Глушкова НАН України, Інститут програмних систем НАН України, ПрАТ «Український інститут по проектуванню та розвитку інформаційно-комунікаційної інфраструктури» Дніпрозв'язок».

Нагадаємо, народний депутат Володимир Парасюк задекларував годинник, який йому нібито приніс Святий Миколай. Так, в графі «опис майна» він вказав: «Годинник. Подарунок. P.s. Приніс Святий Миколай. Але точно сказати не можу, бо я спав». Потім він пояснив, що це був жарт. Нардеп Сергій Мельничук, який раніше очолював батальйон «Айдар», а в парламенті представляє групу «Воля народу», пояснив трильйон гривень у своїй е-декларації бажанням привернути увагу до корупції в країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: