НАЗК виявило 111 порушень антикорупційного законодавства у грудні

НАЗК виявило 111 порушень антикорупційного законодавства у грудні

Стосовно політичних партій у грудні НАЗК склало та направило до суду 12 адміністративних протоколів

У грудні 2018 року Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду 59 адмінпротоколів, до Нацполіції, НАБУ та прокуратури – 37 висновків про виявлені ознаки кримінальних правопорушень.

Про це повідомили у прес-службі НАЗК. 

Стосовно політичних партій у грудні Нацагентство склало та направило до суду 12 адміністративних протоколів за порушення у порядку подання звіту політичної партії відповідно до ст. 212-21 КУпАП. 

«За результатами перевірок у 13 з 69 перевірених декларацій виявлено недостовірні відомості на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, а також встановлено ознаки умисного неподання 24 декларацій», - зазначили у НАЗК.

framГрафіка клікабельна

Вісім протоколів складено за несвоєчасне подання або неподання повідомлень про суттєві зміни у майновому стані, два – за декларування недостовірних відомостей на суму від 100 до 250 прожиткових мінімумів, 19 протоколів – за недотримання посадовцями вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції виявило порушення у звітах 13 політичних партій за ІІІ квартал 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: