Негода на Закарпатті залишила без світла 38 населених пунктів

Негода на Закарпатті залишила без світла 38 населених пунктів

Внаслідок негоди без електроенергії залишилися низка населених пунктів в Ужгородському, Мукачівському, Міжгірському, Рахівському, Воловецькому, Перечинському, Іршавському та Хустському районах

Внаслідок нічної негоди, що й досі вирує на Закарпатті, в області знеструмлено 38 населених пунктів, з яких 30 повністю і вісім частково.

Про це повідомив речник У ДСНС у Закарпатській області Федір Філіп.

«За попередньою інформацією, внаслідок негоди без електроенергії залишилися ряд населених пунктів в Ужгородському, Мукачівському, Міжгірському, Рахівському, Воловецькому, Перечинському, Іршавському та Хустському районах. Інформація постійно оновлюється, адже опади в області тривають й досі», – зазначив Філіп.

Окрім того, рятувальники ліквідовували наслідки падіння дерев, які, зокрема, падали на проїжджі частини та транспортні засоби.

Роботи з ліквідації наслідків негоди на Закарпатті триває.

Напередодні в області оголосили гідрометеорологічне штормове попередження.

«Протягом доби 25 липня по території Закарпатської області та м.Ужгород очікуються сильні дощі та грози. Місцями сильні зливи та крупний град. Під час грози подекуди шквалисте посилення вітру 17-22 м/с. На річках 25-26 липня очікуються підвищення рівнів води на 0,5–1,5 м, у нижніх течіях притоків до 2 м, можливий вихід води на заплаву. У місцях проходження сильних злив буде формуватися значний місцевий стік, швидкоплинне підвищення рівнів води на малих водотоках, можливе утворення селей», – йдеться у повідомленні обласного центру з гідрометеорології.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: