Негода накрила Балкани: закриті школи, є перебої з електрикою

Негода накрила Балкани: закриті школи, є перебої з електрикою

Влада попередила громадян, щоб вони уважно пересувались вулицями та парками

Фото: АР

На деяких дорогах заборонили проїзд вантажівок і важких транспортних засобів

У балканські країни прийшли морози та снігопади - у Сербії троє людей замерзли на смерть, в інших країнах регіону через негоду порушений рух транспорту, є перебої в електропостачанні та закривають школи.

Про це пише Associated Press.

У понеділок ввечері сербське державне телебачення повідомило про смерть 48-річного та 61-річного чоловіків на півночі і північному заході країни внаслідок обмороження. Третьою жертвою холодів став безхатченко, тіло якого було знайдено в покинутому будинку на південному заході Сербії.

У центральній Сербії кілька сіл залишилися без електрики.

Влада попередила громадян, щоб вони уважно пересувались вулицями та парками, оскільки з дерев під важким снігом падає гілля.

У Боснії на два дні закрили школи в центральних муніципалітетах Коніц і Ябланіца. На деяких дорогах заборонили проїзд вантажівок і важких транспортних засобів.

Боснійська влада також повідомила, що врятувала у неділю групу мігрантів, які заблукали в гірському районі на кордоні з Хорватією. Їх госпіталізували. Двоє мігрантів отримали серйозні обмороження, намагаючись дістатися до країн Європейського Союзу.

Міністерство освіти Румунії заявило, що після сильних снігопадів у вівторок закриють школи в західній і південно-західній частині країни. Деякі школи були закриті вже в понеділок, в основному на заході, через перебої в подачі електроенергії.

Раніше повідомлялося, що на заході Румунії сильні снігопади спричинили колапс на автомагістралях та залізниці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: