NewsOne перевірять позапланово

NewsOne перевірять позапланово
Фото з відкритих джерел

Телеканал не подав до Нацради інформації про зміну власника

Сьогодні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову виїзну перевірку телеканалу NewsOne (ТОВ «Новини 24 години») у зв'язку з неподанням інформації про зміни в структурі власності. Відповідне рішення регулятор ухвалив на засіданні 11 жовтня. Про це повідомляє «Укрінформ».

За словами голови Нацради Юрія Артеменка, моніторинг зафіксував поширення інформації щодо змін у структурі власності телекомпанії. «На сайті було розміщено інформацію, що телеканал NewsOne змінив управлінця, що Євген Мураєв, як власник підприємства передає управління 100% акцій відомому українському юристу Андрію Портнову», - сказав Артеменко.

Член Нацради Сергій Костинський уточнив, що у Нацраді також зафіксували інформацію, де пан Портнов підтверджує, що він є фактично кінцевим бенефеціаром цього телеканалу. «І оскільки жодних заяв про зміну в структурі власності не надходить, у нас є повноваження призначити позапланову перевірку. І ми діємо відповідно до норм чинного законодавства», - зазначив Костинський.

Як повідомляв «Главком», Мураєв продав NewsOne нардепу від Опозиційного блоку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: