Мураєв продав NewsOne нардепу від Опозиційного блоку

Мураєв продав NewsOne нардепу від Опозиційного блоку
Позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв
Фото: «Главком»

Екс-заступник глави Адміністрації президента України Андрій Портнов заявив, що не управлятиме NewsOne «через незалежні причини в найскладніший для нього момент»

Батько скандального нардепа Євгена Мураєва Володимир, який є власником українського телеканалу NewsOne, передав корпоративні права на канал депутату від Опоблоку Тарасу Козаку. Про це Євген Мураєв повідомив у Facebook.

«Сьогодні власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став мій товариш і колега Тарас Козак. Бажаю йому і колективу успіху та зростання», - написав нардеп.

Водночас екс-заступник глави Адміністрації президента України Андрій Портнов, призначений керуючим телеканалом, повідомив, що не може продовжити управління NewsOne «через незалежні причини у найскладніший для нього момент».

Наприкінці серпня стало відомо, що батько Євгена Мураєва передав колишньому заступнику глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрію Портнову телеканал NewsOne в управління терміном на три роки.

Телеканал NewsOne розпочав мовлення 27 червня 2010 року. 

4 жовтня Верховна Рада підтримала проект постанови №9157, яким запропонувала Раді національної безпеки і оборони України ввести санкції проти телеканалів «112 Україна» і NewsOne.

Санкції передбачають низку обмежень, зокрема позбавлення ліцензій каналів, заборону на використання радіочастот і блокування активів. У проекті постанови пропонують застосувати санкції до пов'язаних із телеканалом «112 Україна» компаній «Аріадна ТВ», «Новий формат ТВ», «ТВ Вибір», «Телерадіокомпанія «112 ТВ», «Лідер ТВ», «Партнер ТВ», а також пов'язаного з NewsOne каналу «Новини 24 години».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: