Нові страшилки російської пропаганди: Україна використовує підлітків-диверсантів

Нові страшилки російської пропаганди: Україна використовує підлітків-диверсантів

«Міністерство державної безпеки ДНР» повідомляє, що до складу групи увійшло семеро підлітків

«Міністерство державної безпеки (МДБ)» самопроголошеної «Донецької народної республіки» («ДНР») затримало групу неповнолітніх жителів, підозрюваних у диверсії на території «ДНР» на замовлення спецслужб України.

«МДБ ДНР» розкрито агентурну мережу спецслужб України та припинено діяльність диверсійної групи, яка діяла на території республіки», – наводить дані відомства сепаратистський сайт «Донецьке агентство новин».

«МДБ» повідомляє, що до складу групи увійшло семеро підлітків. «Спецслужби України залучали диверсантів спочатку грошима (винагорода становила від п'яти тисяч гривень, потім шантажували і залякували покаранням за вже скоєні злочини», – пише сайт.

«Встановлено, що за період з травня 2015 року по червень 2016-го групою неповнолітніх... було скоєно підриви автомобілів цивільних осіб, військової машини зв'язку, БТЛБ (багатоцільовий транспортер легкий броньований. – Авт.), службового автомобіля Ясинуватського міського відділу МВС та інших цивільних і військових об'єктів», – уточнили в прес-службі «МДБ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: