Новинському невідомо, що ГПУ готує подання про зняття з нього недоторканності

Новинському невідомо, що ГПУ готує подання про зняття з нього недоторканності

Ноовинському нічого не відомо про плани Генпрокуратури

Нардеп від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський заявив, що не має інформації про підготовку Генпрокуратурою подання на зняття з нього депутатської недоторканності.

Про це він написав на сторінці в Facebook.

«Можу сказати з цього приводу наступне - мені про це нічого не відомо. Справ щодо мене, за якими мені могло б бути висунуто обвинувачення, не існує», - повідомив він.

Він зазначив, що в четвер був у прокуратурі і «там теж нічого подібного не звучало».

Новинський також назвав цю інформацію або непорозумінням і фейком, або «усвідомленим вкиданням, в своєму роді спробою залякати, потріпати нерви, протестувати громадську думку».

«Якщо ж раптом виявиться, що хтось вирішив полоскотати суспільству нерви фабрикацією кримінальних справ проти опозиції і половити рибку в каламутній воді, що ж, у мене і нашої політичної сили буде достатньо аргументів, щоб надовго відбити бажання займатися шельмуванням або роззявляти рота на чужій бізнес», - написав нардеп.

Раніше ЗМІ повідомили, що Генеральна прокуратура готує подання на зняття депутатської недоторканності з нардепів «Опозиційного блоку» Вадима Новинського. У березні 2015 року депутати також ініціювали звернення до президента Петра Порошенка щодо позбавлення Новинського громадянстваУкраїни через «неперервне громадянство РФ».

1 вересня ГПУ допитала Новинського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: