ОБСЄ: У Станиці Луганській через руйнування мосту впали люди

ОБСЄ: У Станиці Луганській через руйнування мосту впали люди
У Станиці Луганській через руйнування мосту впали люди

Міст в Станиці Луганській є єдиним офіційним шляхом переходу на окуповану територію Луганщини

У Станиці Луганській майже повністю зруйнована одна з опорних балок і стан дерев'яної частини зруйнованого моста істотно погіршився.

Про це повідомляє моніторингова місія ОБСЄ.

«Перебуваючи під мостом, вони бачили, що на відстані 2,5 м від основи мосту дерев'яна опорна балка майже повністю зруйнувалася, в результаті чого міст сильно провисає і стає хитким при навантаженні на балку», — йдеться у повідомленні.

Більше того, члени патруля Місії бачили, як на цій ділянці моста троє пішоходів впали, а ще близько 10 ледь утримували рівновагу.

«Спостерігачі також бачили, як в тому ж місці місцеві жителі втратили рівновагу і, в результаті цього, не втримали чоловіка з інвалідністю, якого вони переносили. Пізніше всі вони поскаржилися членам патруля СММ на те, що міст не ремонтують», — додали в ОБСЄ.

Зазначається, напередодні ввечері в пункті пропуску з підконтрольною уряду боку команда СММ бачила чергу з приблизно 800 чоловік, що прямують в підконтрольні уряду райони, і близько 1000 чоловік, які чекали в черзі в протилежному напрямку.

Зазначимо, що міст в Станиці Луганській є єдиним офіційним шляхом переходу на окуповану територію Луганської області. 

Нагадаємо, у зоні проведення АТО на Донбасі з 00:00 24 червня набуло чинності чергове перемир'я, цього разу - «хлібне», адже воно пов'язано з необхідністю збирання врожаю. 

Передбачається, що триватиме воно до 31 серпня.

Відповідної домовленості досягли учасники Тристоронньої контактної групи на засіданні в Мінську 21 червня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: