Одеська міськрада перервала засідання через сутички

Одеська міськрада перервала засідання через сутички
Сутички під мерією Одеси
dumskaya.net

У сутичках постраждали 36 правоохоронців

Депутати Одеської міськради оголосили «безстрокову» перерву сьогоднішньої сесії через заворушення на Думській площі, повідомляє «Думская».

Таким чином, лишилися проголосуваними такі питання порядку денного, як мільярдний кредит в «Укргазбанку».

Мер Одеси Геннадій Труханов заявив, що має в своєму розпорядженні відеодокази того, що в Одесу на автобусах звозили активістів радикальних організацій.

За даними Головного управління Нацполіції в Одеській області, внаслідок сутичок постраждали 20 поліцейських і 16 нацгвардійців.

За фактом конфлікту між мітингувальниками і правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство).

Начальник Одеського головного управління Національної поліції України Дмитро Головін у коментарі Громадському: «Затриманих поки нема. Далі – подивимося».

Нагадаємо, в Одесі біля будівлі міської ради зібралися кілька сотень протестувальників з вимогою відставки міського голови Геннадія Труханова та дотримання норм безпеки у дитячих закладах. Сталися сутички поліції з протестувальниками.

16 вересня в Одесі загорівся один із корпусів дитячого табору «Вікторія», внаслідок пожежі загинули троє дітей і ще троє потрапили до лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: