Одеський губернатор Степанов збирається знову купити будинок в селі

Одеський губернатор Степанов збирається знову купити будинок в селі
Максим Степанов

Жити в будинку губернатор не буде, а подарує сироті

Максим Степанов вже вдруге планує купити будинок в маленькому селі на Одещині. Як розповів сам губернатор в інтерв'ю виданню «КП в Україні», жити в будинку він не стане, а подарує сироті. Реєстрація за «місцем проживання» дозволить наповнити бюджет цього та навколишніх сіл.

«Зараз я офіційно зареєстрований в Окнянском районі. Купив там будинок, який потім подарував сироті. У селі не вистачало грошей на школу, а мені потрібно було заплатити великі одноразові податки. Місцевій школі - 113 років, туалет там на вулиці! Немає нормального спортзалу. Причому, прекрасний колектив вчителів, але умови просто відсутні ... Так ось там, в селі Створив, є дівчинка-сирота, яка хотіла залишитися там жити, але ніде. Я купив невеликий будинок, подарував цій дівчинці, але залишився там зареєстрованим, платив податки. Але зараз вже знайшов село в іншому районі, збираюся переїжджати. Буду мігрувати», - повідомив Максим Степанов.

Майбутня нерухомість одеського губернатора знаходиться в селі Степанівка Роздільнянського району. Головна дорога в цій місцевості багато років потребує ремонту. Саме на неї, за задумом Степанова, підуть на цей раз його податки.

«Діємо по вже налагодженому алгоритму: купується будинок, дарується дитині. Я плачу податки», - підкреслив глава Одеської ОДА.

Нагадаємо, в 2017 році одеський губернатор Максим Степанов придбав будинок в селі Створив і подарував його місцевій жительці, дівчині-сироті Вікторії. Завдяки придбанню нерухомості, він зареєструвався в цьому населеному пункті і заплатив податки в місцевий бюджет, щоб допомогти будівництву місцевої школи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: