Один з «торнадівців» зізнався у тортурах і викраденні, - прокуратура

Один з «торнадівців» зізнався у тортурах і викраденні, - прокуратура
Фото obozrevatel.com

Суд обвинуваченому, який зізнався, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

 Екс-боєць розформованої роти «Торнадо» визнав свою провину в тортурах, перевищенні службових повноважень і незаконному позбавленні волі. Про це телеканалу «112 Україна» повідомив прокурор відділу Військової прокуратури Руслан Кравченко.

Він повідомив, що Шевченко дав свідчення у частині позбавлення волі, а також перевищення службових повноважень працівника міліції, після чого попросив суд змінити міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

«У результаті суд прийняв таке рішення і змінив цьому обвинуваченому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Він сказав, що він визнає свою провину у вчиненні злочинів, передбачених статтями 147, 126, 365 КК і дав свідчення», - пояснив Кравченко.

Як повідомив народний депутат Ігор Мосійчук, цей фігурант Шевченко (позивний «Рем») нещодавно у в'язниці переніс важку операцію. «Щоб врятувати собі життя, він частково визнав провину, але відмовився визнавати себе членом організованої злочинної групи і причетним до будь-яких злочинів, крім незаконного позбавлення волі і застосування електрошокера до затриманого сепаратиста», - написав Мосійчук.

Іншим екс-«торнадівцям» було продовжено строк утримання під вартою на 60 днів. Наступне засідання суду призначено на 11:30 30 серпня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: