Окупанти хочуть розмістити символи Криму на своїх грошах

Окупанти хочуть розмістити символи Криму на своїх грошах
Фото cheap-trip.eu

Росія вирішила закріпити «Крымнаш» в банкнотах

Зображення символів Севастополя - Херсонеса Таврійського і Пам'ятника затопленим кораблям - увійшли в десятку фіналістів, які претендують на розміщення на нових банкнотах Банку Росії номіналом 200 і 2000 рублів. Про це повідомила прес-служба російського регулятора.

«Всі символи, що потрапили у фінал, - це по-справжньому унікальні місця нашої Батьківщини. Кожен з них по-своєму гідний того, щоб опинитися на нових банкнотах. Ми очікуємо, що на фінальному етапі розгорнеться неабияка боротьба, в якій все може вирішити один голос. Люди з такою відповідальністю і інтересом підійшли до цієї акції, що, я впевнений, в результаті ми отримаємо дійсно народну банкноту», - повідомив перший заступник голови Банку Росії Георгій Лунтовський.

Як повідомлялось, Росія витратить залишок Резервного фонду в 2017 році і почне витрачати гроші з Фонду національного добробуту, який за три роки скоротиться до 2,79 трильйона рублів, а з урахуванням розміщення в інфраструктурних проектах і на депозитах в банках в ньому залишиться всього 500 мільярдів вільних рублів. Такий прогноз випливає з матеріалів до проекту бюджету на 2017-2019 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: