Окупанти обстріляли безпілотник ОБСЄ біля Луганська

Окупанти обстріляли безпілотник ОБСЄ біля Луганська
Безпілотник місії ОБСЄ на Донбасі

У напрямку безпілотного літального апарата бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала черговий обстріл їхнього міні-БПЛА з боку непідконтрольної українському уряду території Луганщини

Про це йдеться у звіті місії, оприлюдненому у п'ятницю, 2 листопада.

Як зазначається, у Луганській області відбулося збільшення кількості порушень режиму припинення вогню у порівнянні з попереднім звітним періодом.  Місія зафіксувала серед іншого приблизно 100 вибухів проти трьох відповідно.

«У напрямку безпілотного літального апарата СММ знову, за оцінкою Місії, вели вогонь зі стрілецької зброї. Здійснюючи політ міні-БПЛА СММ на південній околиці н. п. Жовте (непідконтрольний урядові, 17 км на північний захід від Луганська), спостерігачі чули 40 пострілів зі стрілецької зброї на відстані близько 2 км на північний захід від їхньої позиції, у районі, де пролітав БПЛА. За їхньою оцінкою, вогонь вівся в напрямку БПЛА», - йдеться у звіті.

При цьому, як зазначили в ОБСЄ, безпілотник не було пошкоджено, спостерігачі приземлили його та залишили цей район.

Нагадаємо, нещодавно Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ заявила, що безпілотний літальний апарат СММ, який зник в районі окупованого Нижньокринського, був збитий засобами протиповітряної оборони збройних формувань Росії.

Берлін та Париж поклали на РФ відповідальність за знищення безпілотника ОБСЄ на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: