Оліфер: наступного тижня на Луганщину приїде представник Тристоронньої контактної групи

Оліфер: наступного тижня на Луганщину приїде представник Тристоронньої контактної групи
Координатор гуманітарної підгрупи ТКГ Тоні Фріш (у центрі)

Координатор підгрупи від ОБСЄ вирушить на Луганщину, де відвідає заручників і перевірить умови, в яких їх тримають

Координатор гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі Тоні Фріш має намір відвідати окремі райони Луганської області для зустрічі з незаконно утримуваними заручниками, вже наступного тижня.

Про це повідомила прес-секретар другого президента України, представника країни в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці у Facebook.

«У рамках гуманітарної підгрупи українська сторона вчергове передала ОРДЛО свої пропозиції щодо звільнення заручників. Вже найближчими днями координатор підгрупи від ОБСЄ Тоні Фріш вирушить до ОРЛО, де відвідає заручників і перевірить умови, в яких їх тримають. Ми сподіваємося, що ця поїздка дозволить зрушити з місця процес звільнення людей», - зазначила Оліфер.

Нагадаємо, сьогодні у столиці Білорусі Мінську відбулося засідання Тристоронньої контактної групи.

Однією з тем обговорень на засіданні ТКГ стала запланована поїздка координатора гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи у Мінську Тоні Фріша на не підконтрольну Україні частину Луганщини, де він має побувати у місцях незаконного тримання українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: