Опоблок вимагає негайного розслідування підпалу «Інтера»

Опоблок вимагає негайного розслідування підпалу «Інтера»

Опозиційний блок звинувачує у нападі на телеканал «партію війни»

«Опозиційний блок» вимагає негайного і ретельного розслідування нападу на телеканал «Інтер», в результаті якого постраждали співробітники каналу і спалена частина будівлі. Про це йдеться у заяві Опоблоку.
«Ми заявляємо, що це - не тільки кримінальний злочин, а й напад на свободу слова і основи демократії, з метою рейдерського захоплення телеканалу, за яким стоїть «партія війни», - підкреслює Опоблок.
За його даними, для атаки на телеканал були використані публікації в соцмережах. «А тепер ці сили перейшли до відверто кримінальних дій. Вони намагаються силовими методами віджати телеканал, не беручи до уваги навіть життя журналістів. «Партії війни» і її радикальним найманцям потрібна «перша кнопка», щоб створювати в країні атмосферу ненависті, за допомогою якої вони хочуть зберегти свою владу. Цього не можна допустити - заради країни, яку вони хочуть втопити в крові вічної внутрішньої і зовнішньої війни», - йдеться у заяві Опоблоку.
Політсила звертається до представників демократичних країн і міжнародних організацій з проханням взяти під свій контроль хід слідства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: