Організатори «Євробачення» розкрили цікаві факти про головну арену конкурсу

Організатори «Євробачення» розкрили цікаві факти про головну арену конкурсу
Міжнародний виставковий центр

Цікавинки про головну сцену пісенного конкурсу, павільйони, глядацькі зали та інші локації Міжнародного виставкового центру

Організатори «Євробачення» опублікували декілька цікавих фактів про головну арену пісенного конкурсу – Міжнародний виставковий центр.

«Дизайн київської сцени розробив Флоріан Відер. Для німця це четвертий досвід роботи у пісенному конкурсі. У портфоліо досвідченого спеціаліста – арени «Євробачення» у Дюссельдорфі, Баку та Відні, а також такі проекти як талант-шоу «Х-Фактор» у Великій Британії та США, та MTV Video Music Awards», - повідомляється на офіційному сайті конкурсу.

Уся сцена «Євробачення-2017» – проекційна поверхня, що «перевтілюється» під кожен новий виступ. Загалом будівництво головної сцени тривало близько 8 тис. годин, її розмір - 350 квадратних метрів.

Міжнародний виставковий центр загалом має три великі павільйони: перший - для прес-центру, зони для делегацій та акредитованих фанів, другий – зведена сцена, а третій – глядацькі трибуни.

У двох секторах глядацької зали «Євробачення-2017» для людей з інвалідністю є 50 місць, оснащені пандусами.

У прес-центрі розташовується робоча зона, де під час «Євробачення» працюватиме понад 1500 журналістів із 42 країн та 500 фанів, та зала для прес-конференцій, яка вміщатиме мінімум 500 представників преси та 80 фото- й відеокамер.

Грінрум знаходиться всередині арени навпроти сцени і вміщує 270 осіб. До і після своїх виступів конкурсанти перебуватимуть саме тут, у так званій зеленій кімнаті, та на окремих моніторах переглядатимуть концерт і стежитимуть за голосуванням.

Зона делегацій, так званий Delegation bubble – це місце, де зібрано все, що може бути необхідним конкурсантам та делегаціям країн-учасниць пісенного конкурсу Євробачення. Тут можна знайти гримерні та кімнати для переодягання артистів, лаунж-зону для делегацій, кафе, інформаційні стійки, де акумулюється інформація про шоу, конкурс, транспорт. Також у зоні делегацій облаштовано медичний сервіс та масажну кімнату.

«Главком» повідомляв, що офіційна церемонія відкриття «Євробачення» в Києві відбудеться в Конгресно-виставковому центрі «Парковий» 7 травня.

Півфінали «Євробачення» відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня.

Україна виступить під 22-м номером у фіналі пісенного конкурсу.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Євробачення» у Києві. Як потрапити на концерти і не прогадати з квитком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: