Ощадбанк запустив безконтактні платежі

Ощадбанк запустив безконтактні платежі
Мобільний додаток

Мобільний додаток можна безкоштовно завантажити через PlayMarket

Державний Ощадбанк запустив мобільний платіжний додаток Ощад PAY для здійснення безконтактних платежів для власників смартфонів. Про це сьогодні повідомили у прес-службі банку.

«Скористатися додатком Ощад PAY можуть користувачі карток Visa і MasterCard від Ощадбанку. Для цього достатньо завантажити додаток з PlayMarket, додати карту (кілька карток) Ощадбанку і розраховуватися в терміналах, що підтримують технологію безконтактних платежів»,  - йдеться у офіційному повідомленні.

Мобільний додаток доступний для пристроїв з операційною системою Android 4.4 і вище, оснащених модулем NFC (Near Field Communication) і HCE (Host Card Emulation).

Інформація про платіжні картки зберігається в безпечному закодованому вигляді. В фіну станові зазначають, що подібні розробки в Україні мають лише кілька банків.

Платіжний додаток захищено паролем.

Як повідомляв «Главком», Ощадбанк також знизив ставки за депозитами фізосіб, а нещодавно Кабінет міністрів України вирішив докапіталізувати державний Ощадбанк на 3,5 млрд грн шляхом випуску облігацій внутрішньої державної позики та обміну їх на акції нової емісії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: