Партія Рабіновича 25 липня представить програму, з якою піде на вибори

Партія Рабіновича 25 липня представить програму, з якою піде на вибори
Вадім Рабінович

Рабінович заявив, що його політична сила «не стане призначати кумів» на посади

25 липня партія «За життя» презентує програму, з якою піде на вибори до Верховної Ради. Таку заяву зробив народний депутат України, лідер партії Вадим Рабінович в прямому ефірі програми «Великий вечір» на телеканалі NewsOne.

«25 липня ми широко презентуємо програму партії «За життя », з якої йдемо на вибори, і хочу, щоб люди в прямому ефірі допомогли мені визначитися з тими, хто допоможе втілити положення нашої партії в життя в тій чи іншій проблемній сфері», - підкреслив парламентарій.

Рабінович заявив, що його політична сила «не стане призначати кумів» тільки тому, що вони «свої» і підтримували партію в передвиборний період, а буде підбирати кандидатів виключно виходячи з їх «менеджерських антикризових здібностей».

«Ми запитаємо у глядачів і майбутніх виборців, кого б вони хотіли бачити на посадах головних менеджерів в тій чи іншій проблемній галузі», - пообіцяв народний депутат.

За його словами, на ключових напрямках в країні повинні працювати люди відповідної кваліфікації, в незалежності від їхньої партійної приналежності і політичної орієнтації.

 

«Економікою України повинен займатися кращий економіст, ловити корупціонерів повинен кращий антикорупціонер, здійснювати політичні перетворення повинен кращий юрист, вирішувати конфлікт на Донбасі повинен той, кому це під силу», - резюмував Рабінович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: