Під час концерту «Океану Ельзи» в Маріуполі бойовики під містом скидали запальні гранати

Під час концерту «Океану Ельзи» в Маріуполі бойовики під містом скидали запальні гранати

Поліція звітує, що порядок під час концерту був забезпечений на 100%

Під час концерту «Океану Ельзи» в Маріуполі за декілька десятків кілометрів від міста безпілотники бойовиків «ДНР» скидали запальні гранати. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.
«Війна не припинялась ні на мить під час виступу артистів. За декілька десятків кілометрів від Маріуполя безпілотники бойовиків «ДНР» скидали запальні гранати», - написав він.
Аброськін зазначив, що при цьому публічний порядок під час концерту був забезпечений на всі 100%. «До 30 тисяч глядачів. Ми це зробили. Поліція Донеччини в черговий раз довела свою підготовленість, організованість та готовність захищати, забезпечити безпеку наших українських громадян», – заявив він, подякувавши особовому складу поліції Донеччини, підрозділам Національної гвардії, СБУ та ВСУ за відмінно виконану роботу.
«Концерт «Океану Ельзи» в Маріуполі, в зоні АТО, це вже історія. Декілька годин мирного життя для нашого прифронтового міста посеред війни. Ми впорались. Вдячний кожному», - написав Аброськін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: