Під час втечі Януковича аеропорт у Харкові «замінували», - Добкін

Під час втечі Януковича аеропорт у Харкові «замінували», - Добкін
Михайло Добкін

Добкін зауважив зміни у зовнішності Януковича, які відбулись за кілька днів

Коли екс-президент України Віктор Янукович 21 лютого 2014 року прилетів із Києва до Харкова на двох вертольотах, він не зміг одразу виїхати з території аеропорту, оскільки надійшло повідомлення про можливе замінування. Про це під час допиту на засіданні Оболонського суду м. Києва у справі про державну зраду Віктора Януковича заявив народний депутат України Михайло Добкін.

«Коли він (Янукович) прилетів, ми його зустріли, підігнали автобуси, для того щоби забрати голову держави, його супроводжуючих, і відвезти в офіційну резиденцію… У цей час нам передали зі служби безпеки аеропорту, що надійшов дзвінок про те, що аеропорт – заміновано. Ми вимушені були майже годину очікувати дозволу на виїзд від керівництва аеропорту», – розповів він.

Добкін додав, що це було не дуже характерно як для приїзду голови держави. «Ми вимушені були чекати, і лише після дозволу змогли виїхати з території аеродромного комплексу», – наголосив він.

Свідок також зауважив зміни у зовнішності Януковича, які відбулись за кілька днів.

«У Харків він приїхав одним - впевненою у собі людиною, прощалися ми з ним - він уже зовнішньо постарів років на десять. Ну а потім по телевізору я його бачив, коли він робив заяву у ЗМІ - це був не той Янукович, яким я його звик бачити», - сказав Добкін і додав, що на його думку, причина цих метаморфоз - переживання президента-втікача за власну безпеку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: