Під Кропивницьким знайшли останки школярки, яка зникла півроку тому

Під Кропивницьким знайшли останки школярки, яка зникла півроку тому

На страшну знахідку натрапив чоловік, що готував ділянку для посівної

26 травня неподалік Кропивницького у полі знайшли останки молодої дівчини – в одязі, дуже схожому на той, у котрий була вбрана 16-річна Діана Хріненко, яка зникла у серпні минулого року.

Про це йдеться у програмі «Кримінал» на телеканалі «Прямий».

Як відомо, дівчина поверталася додому зі святкування Дня Незалежності 2018 року у рідному селі Суботці, але не дійшла до свого дому якихось 200 метрів, коли на неї напали.

Школярка встигла зателефонувати своєму хлопцю і покликати на допомогу. Втім далі зв'язок обірвався. Шукали Діану сотні правоохоронців та волонтерів, проте вийти на слід зниклої так і не вдалося.

На страшну знахідку натрапив чоловік, що готував ділянку для посівної. Раптом трактор вигорнув з-під землі шмат червоної тканини з кістками.

За зовнішніми ознаками, тіло могло пролежати у землі близько як півроку. Одяг та останки мертвої людини відправили на дослідження. Результати ДНК-експертизи будуть відомі за місяць.

Підозрюваних і затриманих у цій справі напоки немає.

«Прибула на місце події слідчо-оперативна група , працівники криміналістичної лабораторії, експерти відповідні, які розпочали роботу, спрямовану на відпрацювання прилеглої території, а також встановлення інших слідів, які були виявлені в подальшому поруч із виявленням фрагментів. А також після проведення відкопування було виявлено тіло, яке, як нам зрозуміло, належить жінці», - повідомив керівник Національної поліції у Кіровоградській області Роман Козьяков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: