Підозрювані у тиску на іноземного інвестора на Одещині попалися на хабарах

Підозрювані у тиску на іноземного інвестора на Одещині попалися на хабарах

Луценко відрапортував про зачистку корупційного кубла на Одещині

Правоохоронці затримали на гарячому начальника слідчого відділу Приморського ВП ГУ НП в Одеській області, депутата Затоківської селищної ради, депутата Шабівської сільської ради Білгород-Дністровського району та начальника відділу з питань природокористування Одеської обласної ради під час вимагання та одержання від громадянки України грошових коштів в сумі 72 тис. дол. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Провели ще одну зачистку корупційного кубла в Затоці на Одещині», - написав він у Facebook.

За його словами, в операції брали участь Головне слідче управління ГПУ та регіональне управління Національної поліції.

Окрім того, силовики затримали на гарячому начальника юридичного департаменту Затоківської селищної ради під час отримання від мешканки Одеської області неправомірної вигоди в сумі 135 тис. дол. за вирішення питання про виділення Затоківською селищною радою громадянам у власність та оренду земельних ділянок.

«Всі затримані були раніше підозрювані в кримінальному тиску на естонського інвестора та місцевих підприємців», - відзначив генпрокурор.

Нагадаємо, естонський мільйонер Марсель Віхман запропонував вкласти у м. Затока Одеської області мільярд гривень, але через протидію мафії був вимушений змінити плани. Віхман планував подати позов до ЄСПЛ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: