Пашинський обіцяє засудити журналістів, які написали про корупцію при закупівлі БМП

Пашинський обіцяє засудити журналістів, які написали про корупцію при закупівлі БМП
Сергій Пашинський

Сергій Пашинський збирається засудити головного редактора журналу «Новое время» Віталія Сича

Нардеп від «Народного фронту»,  голова комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський збирається засудити головного редактора журналу «Новое время» Віталія Сича за його «негативне висвітлення» та «порушення майнових прав». Про це йдеться в офіційному листі Пашинського до Сича.

Серед іншого зазначається, що поширена інформація щодо закупівель та діяльності Пашнського є неправдивою: мовляв, Пашинський «недостовірно визначається «кінцевим бенефіціаром» схеми закупівлі БМП за кордоном». 

Нагадаємо, 5 квітня журнал «Новое время» у своєму щотижневому випуску оприлюднив матеріал «Служили два товариші. Секретні оборонні замовлення стали золотою жилою для представників влади».

У розслідуванні, автором якого є Іван Верстюк, йдеться про те, що українські оборонні відомства налагодили незаконну схему закупки продукції за завищеними цінами. У матеріалі, зокрема фігурує народний депутат Сергій Пашинський і заступник голови РНБО Олег Гладковський.

Адвокат Пашинського заявляє, що народний депутат не має відношення до фактів, викладених у розслідуванні. Згодом головний редактор «Нового времени» Віталій Сич повідомив, що після публікації до офісу видання без попередження прийшли адвокати Пашинського з пропозицією про «врегулювання». За словами Сича, адвокати погрожували та вимагали опублікувати у журналі публікацію самого Пашинського на кілька сторінок і його фото, яке журналісти мали б поставити на всю обкладинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: