Після пожежі у «Вікторії» рятувальники перевірили 200 соціальних об'єктів Одещини: майже в кожному є порушення

Після пожежі у «Вікторії» рятувальники перевірили 200 соціальних об'єктів Одещини: майже в кожному є порушення
Сумнозвісний табір «Вікторія»

За порушення правил пожежної безпеки було складено 164 адміністративних протоколи на керівників та відповідальних посадових осіб

Після пожежі в дитячому таборі «Вікторія», яка забрала життя трьох дітей, співробітники ДСНС перевірять 1692 соціальних об'єкти Одещини.

Як повідомив на нараді в ОДА заступник начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області Михайло Вовк, таким чином, рятувальники виконують доручення комісії з ТЕБ та НС від 25 вересня про позапланові перевірки.

До переліку об'єктів, що підлягають перевіркам, увійшли дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, заклади охорони здоров'я із стаціонарним лікуванням, будинки для людей похилого віку та інвалідів, заклади відпочинку та оздоровлення державної і комунальної форми власності.

«З 1 692 об'єктів перевірено 203. За порушення правил пожежної безпеки складено 164 адміністративних протоколи на керівників та відповідальних посадових осіб. Також сформовано шість позовів до адміністративного суду щодо застосування заходів реагування у вигляді повного або часткового припинення роботи підприємства, - сказав він.

Особливу увагу рятувальники звертають на справність автоматичної пожежної сигналізації, внутрішнього водопостачання, наявність первинних засобів пожежогасіння та їх стан, стан електромереж і електроживлення, зовнішнього водопостачання, під'їзних шляхів до будівель і споруд, шляхів евакуації.

Крім того, під час позапланових перевірок співробітники ДСНС проводять тренінги, практичні заняття з перевірки дій персоналу в разі виникнення пожежі, вчать дітей і дорослих правилам пожежної безпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: