Питання оновлення складу ЦВК переноситься на осінь

Питання оновлення складу ЦВК переноситься на осінь
Питання оновлення ЦВК депутати розглянуть після канікул

З наступного тижня депутати парламенту йдуть на літні канікули

Заступник глави фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Березенко заявив, що Верховна Рада України зможе розглянути питання оновлення складу Центральної виборчої комісії тільки восени.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Березенко зазначив, що БПП був послідовний у цьому питанні та жалкує, що Рада так і не змогла винести на голосування оновлення складу ЦВК.

«Очевидно, що раніше вересня це (оновлення складу ЦВК — ред.) розглядатися не буде. Це має великий ризик того, що ми зайдемо в процедуру початку виборчого процесу президентського зі старим ЦВК, що може поставити питання довіри до результатів виборів під серйозний сумнів», — наголосив він.

Нагадаємо, 12 липня Рада так і не змогла розглянути питання оновлення складу ЦВК.

Зазначимо, наступне засідання Верховної Ради відбудеться 13 липня, у п'ятницю. З наступного тижня депутати парламенту йдуть на літні канікули.

Як повідомлялося,  фракція БПП відкликає зі списку кандидатів у ЦВК подану від фракції кандидатуру Ольги Лотюк.

Раніше представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко заявила, що оновлення ЦВК має стати першим питанням у порядку денному парламенту.

Нагадаємо, Верховна Рада 5 липня не приступила до оновлення складу Центральної виборчої комісії, оскільки більшість народних депутатів відмовились від розгляду цього питання.

Читайте також: Свіжа соціологія. Найвищий антирейтинг у Порошенка, Тимошенко і Яценюка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: