Позачергове засідання уряду, на якому пом'якшили карантин (відео)

Позачергове засідання уряду, на якому пом'якшили карантин (відео)

Кабінет міністрів вирішив розглянути питання послаблення карантину саме у понеділок, щоби бізнес за цей тиждень зміг підготувати всі необхідні умови для безпечної роботи

Кабмін зібрався позачергово, щоб послабити карантин.

Уряд вирішив розглянути питання послаблення карантину саме у понеділок, щоби бізнес за цей тиждень зміг підготувати всі необхідні умови для безпечної роботи.

Уряд з 12 березня запровадив в Україні карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Зокрема, було закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, рух наземного транспорту в містах, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Із 28 березня Україна повністю закрила кордон для регулярного сполучення, зокрема авіаційного.

Спочатку карантин було запроваджено до 3 квітня, а потім продовжено до 24 квітня. А 22 квітня Кабмін продовжив карантин до 11 травня включно.

Як повідомлялось, станом на 9:00 4 травня в Україні 12 331 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 303 летальні, 1619 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 418 нових випадків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: