Податківці зупинили роботу мережі магазинів duty free у Львівській області

Податківці зупинили роботу мережі магазинів duty free у Львівській області

Державна фіскальна служба зупинила діяльність мережі магазинів duty free на україно-польському кордоні

Державна фіскальна служба строком на 30 днів зупинила дію дозволів на експлуатацію магазинів безмитної торгівлі, що належать україно-німецькому спільному підприємству «Львів-Трейдинг». Про це йдеться у повідомленні компанії.
Відповідне рішення було прийнято 27 вересня, а вже через декілька годин магазини були закриті. У компанії такі дії фіскалів вважають тиском на компанію в інтересах конкурентів чи високопосадовців.
«Ми вважаємо, що ДФС цілеспрямовано знищує нашу компанію в інтересах високопосадовців та наших конкурентів. За останні два роки ДФС надсилала на наше підприємство дев’ять перевірок, жодна з яких не зафіксувала серйозних порушень. Зазначимо, що на інших пунктах перетину кордону діє ще низка магазинів безмитної торгівлі інших компаній, проте до них у ДФС немає жодних претензій. «Львів-Трейдинг» за 25 років роботи на українському ринку довів, що ми є законослухняною компанією, яка поважає закони України. Ми будемо оскаржувати незаконне рішення посадовців та домагатися відновлення роботи наших магазинів», – зазначив заступник генерального директора Тарас Лучка.
Зазначимо, ДФС мала намір взагалі анулювати ліцензію «Львів-Трейдинг». Претензії фіскалів стосуються діяльності компанії у 2013-14 рр., проте жодних порушень не зафіксовано в актах, за результатами численних перевірок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: