Поліція Британії повідомила про інцидент біля ресторану, де обідали Скрипалі

Поліція Британії повідомила про інцидент біля ресторану, де обідали Скрипалі
Британські поліцейські

Поліцейські вживають «дуже обережні заходи» для забезпечення громадської безпеки

Британські поліцейські розповіли про інцидент біля ресторану у Солсбері, де колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль та його донька Юлія обідали перед отруєнням.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на Sky News.

«Ми маємо справу з інцидентом на Кастл стріт, Солсбері, за участю чоловіка, віком 30-ти років», - цитує телеканал слова поліцейських Уілтширу.

«Враховуючи поточний інцидент у Солсбері та Еймсбері, ми вживаємо дуже обережні заходи для забезпечення громадської безпеки», - додали в поліції.

Нагадаємо, у понеділок, 9 липня, у Солсбері поліція оточила автобусну зупинку, що знаходиться неподалік від місця отруєння нервово-паралітичною речовиною «Новачок», після того як на ній знепритомнів чоловік.

Раніше поліція графства Вілтшир повідомила про нові випадки отруєння біля Солсбері, схожого на отруєння екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері 4 березня.

У понеділок глава Міноборони Британії звинуватив Росію у новому отруєнні «Новачком».

Напередодні стало відомо, що 44-річна Дон Стерджесс, яка отруїлася «Новачком» в місті Еймсбері в Британії, померла.

45-річний чоловік, який також отруївся «Новачком» і був знайдений в непритомному стані разом зі Стерджесс, залишається в критичному стані в госпіталі, повідомляє Скотленд-Ярд.

Нагадаємо, напередодні співробітник поліції Уілтшира звернувся за допомогоюдо медиків для попередньої перевірки на можливе отруєння «Новачком».

Раніше поліція Великої Британії повідомила, що 44-річна Дон Стерджесс і 45-річний Чарлі Роулі, були знайдені наприкінці червня непритомними у будинку в Еймсбері, отруїлися «Новачком». Їх доправили до лікарні в Солсбері, розташованої за 11 кілометрів від Ейсмбері. Там само лікувалися свого часу й Скрипалі.

Поліція попередила про заходи підвищеної безпеки і виставила кордони в Солсбері і Еймсбері в місцях, де пара з’являлася до отруєння.

Також прем'єр Британії Тереза Мей взяла під контроль розслідування нового отруєння в Британії.

Згодом стало відомо, як заразилися «Новачком» постраждалі в Еймсбері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: