В Британії госпіталізували поліцейського із підозрою на отруєння «Новачком»

В Британії госпіталізували поліцейського із підозрою на отруєння «Новачком»

Поліцейський звернувся в лікарню за консультацією, після чого його доправили для проведення «спеціалізованих тестів»

У зв'язку з новим отруєння нервово-паралітичною речовиною «Новачок» британської пари в місті Еймсбері госпіталізували офіцера поліції.

Як пише Sky News, поліцейський звернувся в лікарню за консультацією, після чого його доправили для проведення «спеціалізованих тестів» у районну лікарню, яка розташована неподалік міста Солсбері, де раніше отруїли колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля.

У лікарні Солсбері повідомили, що після отруєння в Еймсбері до них звернулося кілька місцевих жителів, стурбованих проблемами зі здоров'ям, однак необхідності медичної допомоги ні в кого з них не було. Лікарі підкреслили, що ризики масового отруєння «Новачком» невеликі.

Раніше поліція Великої Британії повідомила, що 44-річна Дон Стерджесс і 45-річний Чарлі Роулі, були знайдені наприкінці червня непритомними у будинку в Еймсбері, отруїлися «Новачком». Їх доправили до лікарні в Солсбері, розташованої за 11 кілометрів від Ейсмбері. Там само лікувалися свого часу й Скрипалі.

Поліція попередила про заходи підвищеної безпеки і виставила кордони в Солсбері і Еймсбері в місцях, де пара з’являлася до отруєння.

Також прем'єр Британії Тереза Мей взяла під контроль розслідування нового отруєння в Британії.

Згодом стало відомо, як заразилися «Новачком» постраждалі в Еймсбері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: