Поліція посилила охорону безпеки у центрі Києва (фото)

Поліція посилила охорону безпеки у центрі Києва (фото)

За порядком на вулицях столиці стежитимуть понад 3500 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України

Столичні поліцейські відслідковують прибуття учасників релігійного заходу, присвяченого до Дня хрещення Київської Русі-України. Правоохоронці проводять профілактичну роботу, спрямовану на запобугання правопорушень, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як відомо, сьогодні відбудеться хресний хід від Володимирського кафедрального собору до парку Володимирська гірка. Після урочистого молебню учасники рухатимуться хресним ходом за маршрутом: бул. Т. Шевченка - вул. Володимирська - пл. Софіївська - Володимирський проїзд - пл. Михайлівська - вул. Трьохсвятительська - парк Володимиріська гірка.

«Поліція посилила патрулювання місць активного скупчення людей, на зупинках громадського транспорту та на станціях метрополітену. Загалом за порядком на вулицях столиці стежитимуть понад 3500 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України», - інформують у поліції.

Нагадаємо, сьогодні православні віряни відзначають День хрещення Київської Русі - України і день пам’яті князя Володимира - хрестителя Київської Русі.

Українська православна церква Київського патріархату проведе хресний хід до пам'ятника рівноапостольному князю Володимиру на Володимирській гірці, де буде звершено молебень за Україну. Початок хресного ходу близько 12:00.

У четвер, 27 липня, відбувся хресний хід вірян Української православної церкви Московського патріархату.

Раніше повідомлялося, що з 27 липня по 30 липня рух у центрі столиці перекриють у зв’язку із заходами з нагоди річниці хрещення Київської Русі-України. Де в Києві обмежать рух транспорту 28 липня, дивіться тут.

Так, у Києві 27-28 липня з нагоди Дня хрещення Русі відбуватимуться святкові заходи.

Читайте також матеріал «Главкома» Конвертація Бога. Чому українські політики так люблять ходити до церкви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: