Поліція у Греції затримала підозрюваного у підпалах лісу

Поліція у Греції затримала підозрюваного у підпалах лісу
23 липня у Греції на захід від Афін спалахнула масштабна лісова пожежа

Затриманим виявився 35-річний місцевий житель

Поліція Греції затримала підозрюваного в підпалах, внаслідок чого біля Афін виникли лісові пожежі, що призвело до людських жертв. Про це повідомили в агентстві пожежної охорони Греції, передає Ekathimerini.

Зазначається, що затриманий міг зробити кілька підпалів в східній Аттиці у муніципалітеті Маратонас, де у результаті лісових пожеж загинула 91 людина.

«Поліція затримала чоловіка, якого підозрюють в здійсненні кількох підпалів в муніципалітеті Маратонас в східній Аттиці», - вказано у повідомленні.

Затриманим виявився 35-річний чоловік. Його звинувачують у вчиненні підпалів у землях Різарі. Підпали стались між 26 і 31 липня. Також затриманого звинувачують у  непокорі грецьким правоохоронним органам.

У ході розслідування встановлено, що лісова пожежа могла виникнути  після того, як один з місцевих жителів вирішив спалити деревину. Також слідство зазначає, що в районі Неа Макрі виникли дві окремі пожежі, які стали результатом умисного підпалу.

Водночас 28 липня 2018 року грецька пожежна служба після проведеного дослідження спростувала припущення влади, що причиною пожеж є підпал і заявила, що лісові ділянки загорілися через недбальство. 

Ззаначимо, що 23 липня, у Греції на захід від Афін спалахнула масштабна лісова пожежа, яка змусила людей тікати з будинків. Хмари диму від пожежі було видно навіть над афінським Акрополем і храмом Парфенона. У результаті кількість жертв внаслідок пожеж сягнула 91 особи.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: