Політики і журналісти висловилися про спробу Саакашвілі перевірити команду президента на міцність

Політики і журналісти висловилися про спробу Саакашвілі перевірити команду президента на міцність
Петро Порошенко і Михайло Саакашвілі (архівне фото)

Соціальні мережі рясніють коментарями і пропозиціями для Саакашвілі

Лічені години залишилися до перевірки Михайлом Саакашвілі міцності українського кордону і команди президента Петра Порошенка на міцність.

Тим часом соціальні мережі рясніють коментарями і пропозиціями.

Колишній юрист Віктора Януковича, екс-нардеп Андрій Портнов радить Саакашвілі: «Забув запропонувати. Якщо завтра не вийде, пробуйте залітати або заїжджати кілька разів, з різних сторін по кілька разів на тиждень. Треба загнати начальника за дурдом, щоб кошмари почали снитися».

Журналіст Світлана Крюкова зазначила, що обережно ставиться до Саакашвілі. «І навіть не тому, що він бореться за права українців з грузинським акцентом. А скоріше тому, що експресії в Саакашвілі більше, ніж суті. Але колишній президент Грузії незамінний персонаж сучасної української політики. І без нього ця трагікомедія була б іншою», - написала вона в соцмережі.

Своєю чергою народний депутат Михайло Добкін заявив, що не любить Саакашвілі, але поважає людей, які вміють тримати удар. «Різномасті шавки української політики, які поїхали його зустрічати, це не більше, ніж масовка. Вони підстрахувалися привезеним з собою натовпом «тітушок», патріотів, активістів, ветеранів та іншої найманої сили. Але! Боєць завтра буде один. Один проти всіх, кого пришле його колишній заклятий друг. Якщо переможе Міхо, програє Україна. Якщо він програє, програє Україна. А вболівати я буду за смішного, хвалькуватого, неохайного, брехливого, божевільного, алконаркозалежного, безкорисного для людей Міхо Саакашвілі. Адже він сьогодні дзеркальне відображення нинішньої української влади», - вважає Добкін.

Журналіст Василь Апасов написав у соцмережі: «А як ви будете зустрічати Саакашвілі-2017? - в сімейному колі - віддаєте перевагу поїхати закордон - на центральній площі міста - не відзначаєте це свято».

Політик Максим Гольдарб зазначив, що поважатиме Саакашвілі, якщо в того вистачить мужності повернутися в Україну. «Не оцінюючи зараз Саакашвілі як політика, вважаю, що якщо у нього вистачить мужності повернутися в Україну, знаючи про те, що Порошенко терміново попросив Грузію дати запит на його екстрадицію, - це по-чоловічому. Якщо Порошенко піде на затримання і видачу свого візаві, це означає, що він заручився підтримкою Штатів. У самостійні такі дії президента не вірю: сам по собі він побоїться це зробити, тому що завтра з ним вчинять так само», - написав політик.

Журналіст Олександр Дубинський порівняв Саакашвілі і Порошенка з клоунами: «Чого насправді зараз не вистачає на Краковці - це найвищого високопосадовця в країні. Тому що якщо до глядачів пробирається добрий клоун, десь за рогом його обов'язково повинен чекати злий. Такі правила порядного цирку. А ми ж не сумніваємося в тому, що Петро Олексійович будує саме такий».

Журналіст Руслан Кухарчук написав у соцмережі: «У кожного Авакова повинен бути свій Геращенко. У Порошенка - Гончаренко. І тільки Саакашвілі ніхто не потрібен. Він поєднує в собі і князя, і трубадура».

Нагадаємо, в неділю, 10 вересня, позбавлений українського громадянства Михайло Саакашвілі збирається перетнути польсько-український кордон. Підтримати Саакашвілі під час переходу кордону в пункті пропуску «Краковець» (Львівська область) зібралися його прихильники з числа політиків і активістів. Але політик вирішив їхати до України з Перемешля потягом Інтерсіті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: