Поминальні дні: поліція працює в посиленому режимі

Поминальні дні: поліція працює в посиленому режимі

На територіях Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Тернопільської, Харківської та Чернівецької областей, де проходять поминальні дні, посилено патрулювання поблизу цвинтарів

Поліція посилила патрулювання біля цвинтарів і культових споруд в Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Тернопільській, Харківській і Чернівецькій областях, де проходять поминальні дні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

«На територіях Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Тернопільської, Харківської й Чернівецької областей, де проходять поминальні дні, посилено патрулювання поблизу цвинтарів і культових споруд», – сказано в ньому.

Зазначається, що у зв'язку зі святами поліція продовжує нести службу в посиленому режимі, приділяючи основну увагу місцям масового відпочинку громадян у лісопаркових зонах і поблизу водойм.

Окрім того, правоохоронці вживають профілактичних заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху, у зв'язку із чим закликають громадян не сідати за кермо в стані алкогольного сп'яніння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: