Порошенко наказав військовим відповідати на обстріл бойовиків із усієї зброї

Порошенко наказав військовим відповідати на обстріл бойовиків із усієї зброї
Президент Петро Порошенко 

Президент підкреслив, що його вимога - не здавати жодного клаптика української землі

Президент Петро Порошенко наказав керівникам операції Об'єднаних сил на Донбасі в якості вогню у відповідь застосовувати всі підпорядковані їм сили і засоби для збереження життя українських воїнів.

Про це він заявив на зустрічі із командирами бригад Збройних сил, Нацгвардії і Державної прикордонної служби в рамках робочої поїздки в Хмельницьку область.

«Треба бути готовими до будь-яких сценаріїв - як до оборони, так і до ефективного контрнаступу. Ми не повинні піддаватися на провокації в районі проведення операції Об'єднаних сил, проте дозволяю і наказую застосовувати всі підпорядковані вам сили і засоби в якості вогню у відповідь для збереження життя наших людей», - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що його вимога - не здавати жодного клаптика української землі, і водночас сьогоднішнє прохання і наказ - ми маємо зберегти кожного українського воїна.

«Ми не маємо права воювати радянськими методами, коли перемога досягалася ціною численних втрат. Армія повинна воювати не числом, не великою кров'ю, а якістю та професіоналізом», - наголосив Глава держави.

Раніше повідомлялося, що президент підписав закон про нове військове привітання «Слава Україні!».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: