Порошенко підписав закон щодо отримання пільгових кредитів для фермерів

Порошенко підписав закон щодо отримання пільгових кредитів для фермерів
Документ дає можливість залучити 400 млн євро на 12 років з 4-річним пільговим періодом

Петро Порошенко підписав закон «Про ратифікацію фінансової угоди (проект «Основний кредит для аграрної галузі – Україна») між Україною та Європейським інвестиційним банком»

Президент Петро Порошенко підписав закон «Про ратифікацію фінансової угоди (проект «Основний кредит для аграрної галузі – Україна») між Україною та Європейським інвестиційним банком», що забезпечує отримання Україною пільгових кредитів для малих та середніх фермерських господарств, передає прес-служба глави держави.

«Реалізація документа спрямована на підтримку аграрного сектора України та забезпечує можливість залучити 400 млн євро на 12 років з 4-річним пільговим періодом», – йдеться у повідомленні.

Відповідні кошти планується спрямувати на модернізацію рибного господарства і аквакультури в Україні та реалізацію проектів у сфері вирощування зернових та олійних культур.

Нагадаємо, Україна посіла перше місце у світі за експортом борошна.

Загалом у 2015-2016 рр. Україна відвантажила 344 тисячі тонн борошна на суму $72,9 млн, ставши одночасно світовим лідером за обсягами поставок і аутсайдером – за вартістю.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Сіно горить краще, ніж шини». Як аграрії оголошували «останнє попередження»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: