Порошенко півроку тому вмовляв мене залишитися, обіцяючи реформи, - Саакашвілі

Порошенко півроку тому вмовляв мене залишитися, обіцяючи реформи, - Саакашвілі
Міхеїл Саакашвілі

Глава Одеської ОДА попросив президента не порівнювати його з іншими «запрошеними» грузинами

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що порівнювати його з іншими грузинами, які займають в Україні керівні посади, некоректно, а також повідомив, що збирався покинути свій пост півроку тому, проте залишився після прохань президента. Про це він написав у Facebook, коментуючи слова Петра Порошенка щодо його відставки.

«Президенту Порошенку чудово відомо, що я не брав безпосередньої участі в грузинських виборах і не міг би цього зробити навіть при бажанні, бо я громадянин України. Хто, як не він, точно знає, що порівнювати мене з Деканоідзе та іншими «запрошеними» грузинами не дуже коректно. Апелювати до мого походженням - дуже схоже на методи Авакова і подібних діячів, а я б хотів, щоб президент був вище цієї риторики», - прокоментував Саакашвілі.

Він додав, що приїхав в Україну з Грузії майже тоді, коли і Петро Порошенко з Молдови, назвавши главу держави «однокашником» і подякувавши за надане громадянство. «Так що всім доведеться звикнути, що я - український політик і буду здобувати перемоги або терпіти поразки не в Грузії, а в Україні», - вважає голова Одеської облдержадміністрації.

«Президент чудово знає, що я хотів піти у відставку ще 6 місяців тому, але він мене умовив залишитися обіцянкою реформ. Просто цього разу я вже не був схильний вірити обіцянкам, і грузинські вибори тут ні до чого», - зазначив він.

Саакашвілі підкреслив, що передача відповідальності за його звільнення між Кабміном і Адміністрацією президента свідчить про «повний бардак у країні».

Як відомо, сьогодні Порошенко під час візиту до Словенії висловив надію, що уряд завтра підтримає відставку Саакашвілі. «Я сподіваюся, завтра уряд підтримає його рішення про відставку з поста голови облдержадміністрації, якщо він вирішив зайнятися політичною активністю», - сказав президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: