Порошенко призначив стипендії дітям трьох загиблих журналістів

Порошенко призначив стипендії дітям трьох загиблих журналістів
Президент України Петро Порошенко

Стипендії отримуватиме донька Дмитра Лабуткіна, донька Сергія Ніколаєва та син В’ячеслава Веремія

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким призначив стипендії дітям журналістів, які загинули під час виконання службових обов'язків.

Відповідний указ розміщений на сайті глави держави.

Згідно з документом стипендії отримуватиме донька капітан-лейтенанта, редактора редакції телебачення телерадіокомпанії Міністерства оборони України «Бриз» Дмитра Лабуткіна – Кіра, донька фотокореспондента газети «Сегодня» Сергія Ніколаєва – Валерія, та син журналіста газети «Вести» В’ячеслава Веремія – Максим.

Виплати призначаються і здійснюються дітям до 18 років, а у разі навчання за денною формою у навчальних закладах, стипендії виплачуються до закінчення навчання, але не більш як до досягнення ними 23 років.

Нагадаємо, Дмитро Лабуткін загинув 16 лютого 2015 у районі Дебальцевого разом із розвідгрупою ЗСУ після обстрілу колони, якою вночі вивозили поранених у напрямку Артемівська; Сергій Ніколаєв загинув 28 лютого 2015 року внаслідок поранення осколками в селищі Піски Донецької області; В’ячеслав Веремій був вбитий під час подій Євромайдану в центрі Києва у ніч на 19 лютого 2014 року.

У причетності до вбивства Веремія підозрюють Юрія Крисіна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: