Порошенко прокоментував переговори Савченко з ватажками «ДНР» та «ЛНР»

Порошенко прокоментував переговори Савченко з ватажками «ДНР» та «ЛНР»
Петро Порошенко

Президент зазначив, що такі дії Савченко не принесуть користі і їй самій

Переговори народного депутата України Надії Савченко з ватажками терористичних організацій «Донецька народна республіка» і «Луганська народна республіка» Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким відповідно не несуть користі державі.

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час своєї поїздки в Івано-Франківську область, передає «24 канал».

«Мені дуже шкода, адже ця людина пройшла великі випробування, і я думаю, що такі кроки не несуть ніякої користі ані їй, ані країні», - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Служба безпеки України не була попереджена Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький заявив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

Також партія «Батьківщина» зробила заяву щодо інформації про таємну зустріч Надії Савченко з ватажками «ЛНР» та «ДНР». Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що Савченко самостійно вирішуватиме, як далі планувати свою політичну діяльність.

Сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про те, що Савченко зустрічалася з радником голови Служби безпеки України Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі із ватажками «ДНР/ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: