Сепаратистські ЗМІ проігнорували переговори Савченко і ватажків «ДНР-ЛНР»

Сепаратистські ЗМІ проігнорували переговори Савченко і ватажків «ДНР-ЛНР»
Головна сторінка сайту так званої «ДНР»

Бойовики побоюються, що зустріч із Савченко їх скомпрометує в очах жителів окупованих територій?

Інформаційні ресурси «ДНР» та «ЛНР» проігнорували у своїх стрічках новини про зустріч Надії Савченко із ватажками бойовиків Плотницьким і Захарченком у Мінську. 

ЗМІ сепаратистів пишуть про все що завгодно, окрім цієї події, яка наробила галасу в центральних ЗМІ. 

Зокрема медіа сепаратистів пишуть, наприклад, про розіграш українськими журналістами Надії Савченко, обстріли територій невизнаних республік, начебто скоєні ЗСУ, візити ОБСЕ, загибель російських військових у Сирії та інше. Проте практично жоден ресурс не пише про зустріч Савченко із ватажками бойовиків. Немає інформації про скандальну зустріч і на так званих офіційних сайтах «ДНР» та «ЛНР».

В соцмережах припускають, що інформація про зустріч Надії Савченко із лідерами сепаратистських організацій «ЛНР» та «ДНР» могла б дискредитувати їх лідерів. Зокрема, про це пише журналіст Олександр Михельсон на своїй сторінці у Facebook.

Михельсон також наголошує на тому, що жоден сепаратистський ресурс не дав новини про зустріч Плотницького і Захарченка із Савченко. Такі новини для населення «ДНР» та «ЛНР» можуть формувати образи їх ватажків як нібито зрадників.

Нагадаємо, вчора зранку українські ЗМІ написали про те, що народний депутат України Надія Савченко таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: