Порошенко провів зустріч з президентом Європейського банку реконструкції і розвитку

Порошенко провів зустріч з президентом Європейського банку реконструкції і розвитку
Петро Порошенко та Сума Чакрабарті

Глава держави запропонував ЄБРР долучитися до фінансування цільових програм соціально-економічного розвитку українського Приазов'я

У понеділок, 17 грудня, президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) Сумою Чакробарті.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Президент України наголосив на важливості великих інфраструктурних проектів та проектів безпеки, які впроваджуються із залученням коштів Європейського банку реконструкції та розвитку, зокрема таких як Бескидський залізничний тунель, роботу над об'єктом Укриття та інші проекти в Чорнобильській зоні», - йдеться в повідомленні.

Глава держави запропонував ЄБРР долучитися до фінансування цільових програм соціально-економічного розвитку українського Приазов'я.

9ff1d.

Чакрабарті запевнив, що ЄБРР буде підтримувати структурні зміни в Україні через інвестиції та фінансування інфраструктурних, муніципальних та інших важливих проектів.

Нагадаємо, за словами президента Петра Порошенка, до кінця 2018 року Світовий банк може надати Україні гарантії на залучення кредитних коштів, які дозволять збільшити валютні запаси держави до 20 мільярдів доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: