Порошенко розповів, з ким зустрічається вночі в Адміністрації президента

Порошенко розповів, з ким зустрічається вночі в Адміністрації президента

Порошенко зізнався в неофіційних зустрічах з олігархами

Президент України Петро Порошенко проводив «непублічні зустрічі» в Адміністрації президента з олігархами Рінатом Ахметовим та Ігорем Коломойським. Про це глава держави повідомив сьогодні на прес-конференції.
«За два роки президентства в Адміністрації президента я зустрічався з Ахметовим, може, два рази. Хоча знаю, що Ахметов бував в АП частіше і зустрічався з іншими особами. З Коломойським я бачився частіше, особливо коли він був головою обладміністрації», - додав він.
Порошенко також уточнив, що останнє питання, яке він обговорював з Коломойським, було ліквідація податкової заборгованості та питання ліквідності та надійності роботи «Приватбанку». Йшлося про те, щоб виконувати нормативи Національного банку, додав президент.
«Позиція по Ахметову стосувалася запрошення на матч фіналу кубку України, який мав бути у Львові. На матч запрошення я прийняв, але не поїхав, бо були інші події», - уточнив він.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про нічні візити олігархів у владні кабінети, в тому числі в Адміністрацію президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: