Порошенко проігнорував питання жителя Черкас про корупцію, пославши його «до церкви»

Порошенко проігнорував питання жителя Черкас про корупцію, пославши його «до церкви»

У п'ятницю, 18 січня, Порошенко прибув до Черкас в рамках туру, присвяченого підписанню Томосу

Фото: прес-служба президента України

Інцидент стався під час спілкування президента з населенням міста в Черкасах

У Черкасах президент Петро Порошенко відмовився відповідати на запитання про боротьбу з корупцією в країні, відправивши автора запитання «помолитися до церкви».

Як відомо, у п'ятницю, 18 січня, Порошенко прибув до Черкас в рамках туру, присвяченого підписанню Томосу. Під час спілкування з населенням міста, мешканець Черкас Олег Лисак, який назвав себе представником громадської організації і місцевим роботодавцем, запитав главу держави, коли він почне боротися з корупцією, опублікувавши відео спілкування з президентом у Facebook.

Спочатку Порошенко проігнорував запитання, проте згодом сказав чоловікові, що має до нього прохання. «Ідіть до церкви, поставте свічку. І вас Господь попустить. Ми зараз тут (у Черкасах. – Ред.) з іншою метою», - відповів Порошенко.

Згодом Лисак поставив ще одне запитання, коли він зможе потрапити до Порошенка на прийом. При цьому чоловік запитував російською мовою.

«Бачите, прислали людину, яка навіть українську мову не вивчила. Ось всі вони москальські такі провокатори, вони нас тут намагаються зараз розколоти», - звернувся Порошенко до присутніх.

«Молимося за Україну, молимося за єдину церкву, молимося за єдність українського народу. І нехай вони почують наше «Слава Україні!» - додав Порошенко.

«Героям слава!» - відповів йому натовп присутніх.

«Це вам відповідь, пан провокатор», - звернувся Порошенко до Лисака.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: