Порошенко зробить заяву для мас-медіа

Порошенко зробить заяву для мас-медіа

Президент вітає Надію Савченко на рідній землі

Президент України Петро Порошенко виступить сьогодні із заявою для ЗМІ, передає прес-служба Адміністрації Президента.

«У середу, 25 травня, о 15:15 Президент Петро Порошенко зробить заяву для засобів масової інформації (вул. Банкова, 11)», - ідеться у повідомленні прес-служби. Також Президент у своєму Фейсбук заявив, що літак з Надією Савченнко вже приземлився в Україні.

Як також повідомляють ЗМІ, народний депутат України Надія Савченко вже прибула в Україну.

З Надію Савченко прилетіли прес-секретар Президента України Владислав Цеголко та заступник спікера Верховної Ради Ірина Геращенко, які зустріли її ще на території Росії.

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що сьогодні відбудеться обмін Надії Савченко на двох росіян Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, для чого в Ростов-на-Дону прибуде літак Президента України.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що не має інформації про відправлений сьогодні до Ростова-на-Дону літак Президента України для обміну української льотчиці Надії Савченко, засудженої у Росії, на двох російський спецпризначенців Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.

Низка народних депутатів не виключили повернення української льотчиці Надії Савченко в Україну уже сьогодні.

Нагадаємо, російський суд 22 березня 2016 року засудив Н.Савченко до 22 років колонії загального режиму. Адвокат українки М.Фейгін повідомив, що 27 квітня Н.Савченко отримала екстрадиційні документи.
У Росії Н.Савченко звинуватили у причетності до загибелі російських журналістів на Донбасі і незаконному перетині кордону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: