Порошенко зустрівся з польським президентом

Порошенко зустрівся з польським президентом

Україна та Польща оновили угоду про військово-технічне співробітництво

Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Польщі Анджеєм Дудою на полях саміту НАТО у Варшаві. Про це йдеться у повідомленні МЗС Польщі у Twitter.

«Голова МЗС Польщі В.Ващиковський бере участь в зустрічі президента Польщі Анджея Дуди і Президента України Петра Порошенка», - йдеться у повідомленні.

Також сьогодні міністри оборони України та Польщі підписали Протокол про внесення змін до угоди між двома країнами щодо питань військово-технічного співробітництва.

Про це повідомляє сайт Міноборони України.

cm6tegqw8aetusn_01

Протоколом передбачено створення Робочої групи з питань військово-технічного співробітництва, яка діятиме в рамках українсько-польської Міжурядової комісії з питань економічного співробітництва.

«З підписанням Протоколу унормовано діяльність з питань військово-технічного співробітництва, що дає змогу визначити перспективні проекти двостороннього співробітництва у зазначеній сфері», - йдеться у повідомленні.

У посольстві України в Польщі уточнили, що підписаний протокол стосується питань постачання зброї, військової техніки і послуг військово-технічного співробітництва.

Нагадаємо, раніше в ході саміту НАТО у Варшаві міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський заявив, що в країнах НАТО зростає впевненість у необхідності членства України в Альянсі.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: