Постраждалій від пожеж Каліфорнії тепер загрожує інше стихійне лихо

Постраждалій від пожеж Каліфорнії тепер загрожує інше стихійне лихо

Північну частину Каліфорнії охопила одна з найбільш смертоносних пожеж в історії штату

Фото: Independent

Влада штату та представники федеральних органів попередили місцевих мешканців

Мешканцям півночі штату Каліфорнія в США, де тиждень тому вирували масштабні лісові пожежі, тепер загрожують підтоплення та зсуви.

Про це повідомляє Associated Press.

«Потужні зливи, які виникли в другій половині дня вівторка, потенційно створюють нові проблеми для мешканців Північної Каліфорнії, посиливши ризик зсувів у районі, де люди лишилися без даху над головою через найстрашнішу лісову пожежу у штаті», - йдеться у повідомленні.

Влада штату та представники федеральних органів попередили місцевих мешканців про ризики раптових водних потоків з уламками та ґрунтом на випалених, оголених схилах передгір'я Сьєрра-Невади.

Нагадаємо, раніше північну частину Каліфорнії охопила одна з найбільш смертоносних пожеж в історії штату. За останніми повідомленнями, 79 осіб загинули, близько тисячі вважаються зниклими безвісти.

Президент США Дональд Трамп після відвідин майже повністю знищеного вогнем каліфорнійського міста Парадайз, заявив, що «ніколи не бачив нічого подібного». Він запевнив, що федеральна влада виділить всі необхідні засоби владі Каліфорнії для ліквідації наслідків стихійного лиха.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: